Жіночі сумки здатні видати характер

Спосіб носіння жіночої сумки Вражаюче, але звичайна жіноча сумочка може повідати чимало інформації про свою власницю. Цей факт ще раз підтверджує, що не тільки хода, очі або міміка здатні видати найпотаємніші секрети. Так що наступного разу, вибираючи собі обновки, враховуйте, що сумки жіночі не тільки доповнять ваш імідж, але й допоможуть оточуючим вас людям скласти ваш психологічний портрет.

Жіночі сумочки великих чи малих розмірів?

Ті жінки, які вибирають місткі сумки в Чернівцях досить великих габаритів, відрізняються енергійністю та цілеспрямованістю Такі пані охоче пізнають світ, багато читають, не лінуються оточити турботою не тільки себе, але і близьких. Правда, деколи їм не вистачає терплячості, але це повністю компенсується упевненістю в успіхах. Власниці великих жіночих сумок люблять комфорт і порядок.

Маленька сумочка свідчить про гостроту розуму і незалежності суджень. Такі жінки не витрачають свої зусилля на дрібниці, вони завжди знають, заради чого роблять той чи інший крок. Ще власниць маленьких сумочок відрізняє мрійливість і надмірна турбота про свою зовнішність. Саме тому такі дами рідко коли залишаються непоміченими в натовпі.

Яку жіночу сумку вибрати: практичну або неординарну?

Практичні й діловиті жінки, безсумнівно, серед широкого асортименту товару виберуть сумочку аскетичної форми. Такі пані завжди знають собі ціну і вимагають від життя тільки кращого, а їх цілеспрямованість дуже допомагає їм у цьому.

Неординарні натури ніколи не виберуть сумки стандартного покрою, вони швидше віддадуть перевагу втратити день-два, але знайти для себе щось відмінне, що має химерну форму і яскравий, іноді навіть трохи дитячий дизайн. Не варто їх засуджувати, просто вони по-своєму сприймають дійсність, у них дуже багатий внутрішній світ, хоча і вони іноді бувають ранимі. Такі дівчата цінують почуття гумору і завжди відкриті для експериментів.

Власниці жіночих сумок чорного кольору відрізняються ощадливістю. Такі жінки ніколи не впускають у свою душу сторонніх, вважаючи за краще звузити своє коло спілкування до мінімуму. Вони уважно придивляються до людей, рідко багато розповідають, зате їх розмова завжди по суті.

Ті, хто купує жіночі сумки яскравих кольорів, відрізняються незалежністю характеру, вони трохи зухвалі і слідують простому правилу, що потрібно від життя брати все. Такі жінки бувають надмірно емоційні, що нерідко виливається в конфлікти.

Сумки світлих тонів ви неодмінно зустрінете у натур, що володіють добрим серцем. Такі дівчата допитливі, милі і приємні у спілкуванні.

Але крім кольору і стилю, сама манера носити сумочку також чимало повідає про жінку. Якщо дама вважає за краще носити сумочку за ручку, знайте – перед вами приклад виключної пунктуальності. Така особа завжди впевнена в собі, а перш ніж щось сказати або зробити, вона завжди «сто раз відміряє». На згині ліктя носять сумки ті, хто має сильний характер і може постояти за себе. Такі дівчата ніколи не брешуть.

А ось сумка, одягнена через плече, вказує на кілька типів характеру. Якщо при ходьбі рука жінки вільно рухається, то перед вами – життєрадісна натура. Якщо руки – малорухливі, така жінка переживає певний складний період у своєму житті. Піднята рука до плеча говорить про енергійність і сміливість. Носять сумку за куточок особистості, незалежні від чужих поглядів і слів. Правда, іноді це може виливатися в легку недбалість. А ось любителі самотності носять сумку під пахвами.

Оновлюйте свій гардероб стильними жіночими сумками в Чернівцях

Але якою б натурою ви не були, коли мода диктує свої правила – сумки Чернівці не можуть не запропонувати вам можливість оновити свій гардероб стильними аксесуарами. Переглянувши наш каталог від виробника "Ксенія", ви неодмінно знайдете актуальні тренди для нинішнього сезону!

03.07.2013 12:04:06
0
1202